„Fortnitemares“ išleidimo laikas - „Halloween“ įvykis nusileidžia, o „Fortnite“ įdiegimo dydis sumažėja 60 GB

Pagaliau atėjo Fortnitemareso išleidimo laikas. „Epic“ tai paskelbė „Fortnite“ v14.40 turėtų nusileisti spalio 21 d., ir nors dar nėra oficialiai patvirtinta, kad „Fortnitemares“ čia startuos, greičiausiai tai bus paskutinis svarbus atnaujinimas prieš Heloviną. Taigi tikėkitės, kad „Fortnite“ dar kartą prisijungs prie Helovino žaidimai labai greitai, ir šiam pleistrui taip pat yra didžiulė papildoma nauda.



„Fortnite v14.40“ prastova prasideda spalio 21 d., 1:00 PDT / 4:00 EDT / 9:00 BST. Per tą laiką kompiuterių grotuvai turės atsisiųsti „didesnį nei įprasta“ 27 GB pataisą. Kai atsisiųsite naujinį ir pasibaigs prastovos laikas, galėsite pereiti žaisti su naujuoju naujiniu.



„Epic“ teigia, kad šį kartą pleistras yra toks didelis, kad masiškai sumažintų „Fortnite“ kompiuterio diegimo dydį ir būsimą pleistro dydį. Atnaujinimas leis „optimizuoti asmeninį kompiuterį, dėl kurio bus smarkiai sumažintas„ Fortnite “failų dydis (mažesnis nei 60 GB), bus mažiau atsisiunčiami būsimi pataisymai ir pagerės krovimo našumas“.



Įvairūs nuotėkiai nurodė, kad „Fortnitemares“ nusileis su rytojaus atnaujinimu, nors vienintelis oficialus „Epic“ žodis buvo pasakyti, kad praėjusią savaitę jis buvo „už kampo“. Duomenų bazės buvo atskleistos nutekėjusios odos o kas atrodo a šluota , todėl galite gana gerai įsivaizduoti, kas bus.

Taigi gaukite savo „Fortnite V-Bucks“ pasirengusi visai baisiai naujai kosmetikai, nes atrodo, kad Helovino sezonas prasidės labai greitai.